Princinews

El Torneig Avis posa punt i final consolidant-se com un dels grans tornejos del país

El segon campionat del Princiesport Pàdel Circuit by Becier va abaixar el teló el passat diumenge, amb el mateix balanç del primer torneig: màxima participació i un ambient familiar i esportiu immillorable. Els més de 150 inscrits al torneig van gaudir com mai del millor ambient de pàdel del Principat, on a més va acompanyar el bon temps fins a pràcticament a la cloenda del campionat. En la segona màniga del Princiesport Pàdel Circuit by Becier, es va comptar amb les ja habituals 7 categories (4 de masculines, 2 de femenines i una de mixta) i es van disputar més de 90 partits, entre els enfrontaments de les eliminatòries finals i les de consolació. 5 dies de campionat que van demostrar de nou que el pàdel és un esport que està moda, capaç de moure aficionats de dins i de fora del país, creant una gran comunitat.

Cloenda amb entrega de premis i sortejos per a tots els participants

El plat fort del torneig va arribar amb les eliminatòries del diumenge. Un últim dia de competició on es van viure les finals de totes les categories i que va aixecar una gran expectació fins a l’últim instant del torneig. En acabar l’última de les finals, de la categoria Golden, l’organització del torneig va procedir a entregar els premis als guanyadors i finalistes de la competició, per acabar amb una fotografia grupal, per immortalitzar el moment. Així mateix, tots els jugadors presents en la cloenda, van participar en un sorteig on es van repartir regals com dos lloguers de 4 hores d’una furgoneta Avis, un tiquet de Becier Viatges valorat en 100 €, una mariscada per a dues persones al restaurant Beluga, una cafetera de la marca Lavazza o unes ulleres de sol, gentilesa de Cottet.

Estrena dels tests de pales, estand Freixenet i dels quadres interactius

El segon torneig del Princiesport Pàdel Circuit by Becier, va ser també un aparador perfecte per presentar les novetats que s’havien anunciat en els dies previs del campionat. En aquest sentit, a més de presentar una retransmissió en streaming millorada, els participants van tenir l’oportunitat de provar pales de pàdel de Viladomat, de marques com Head, Bullpadel, Nox i Adidas. A més, complementar les jornades esportives i gastronòmiques del Torneig Avis també es va estrenar l’espai Freixenet i Alfred Gratien, on es podien degustar alguns dels caves, xampanys i vins més selectes del moment.

Per altra banda, un prova més que la tecnologia i Princiesport sempre van agafats de la mà, va ser l’estrena del panell interactiu de l’empresa Cercle. Un servei en el qual tots els participants podien consultar els emparellaments, els horaris i els resultats dels partits, en directe, gràcies a un dispositiu tàctil situat a l’àrea de restauració del club.

Guanyadors i finalistes del Torneig Avis

Aquests són els campions i finalistes del Torneig Avis del Princiesport Pàdel Circuit by Becier.

CATEGORIA GOLDEN MASCULINA

 • Campions: Gerard F. i Shugar
 • Finalistes: Albert i Gustavo M.

CATEGORIA SILVER MASCULINA

 • Guanyadors: Izan R. i Ruben R.
 • Finalistes: Emilio P. i Sergi P.

Consolació

 • Campions: A. Casas i Higini C.
 • Finalistes: Xavi G. I Edu J.

1A CATEGORIA MASCULINA

 • Campions: Ruben L. i Jose P.
 • Finalistes: Joaquin V. i Adrián M.

Consolació

 • Campions: Oscar V. i Guillem V.
 • Finalistes: Rafa R. i Víctor I.

2A CATEGORIA MASCULINA

 • Campions: Jordi P. i Nil S.
 • Finalistes: Sany C. i Manish S.

Consolació

Campions: Miquel M. i Manel M.

Finalistes: Jaume Ll. i Xavi T.

1A CATEGORIA FEMENINA

Campiones: Marta F. i Maria T.

Finalistes: Montse A. i Eva S.

2A CATEGORIA FEMENINA

Campiones: Heidy P. i Ester C.

Finalistes: Mònica P. i Ana G.

CATEGORIA MIXTA

Campions: Anna A. i Morad D.

Finalistes: Ana B. i Joel R.

Consolació

Campions: Ivan V. i Maria T.

Finalistes: Manu R. i Raquel M.


 • DIRECCIÓ
 • Av. Enclar, núm. 105
 • Santa coloma - Andorra la Vella
 • Principat d’Andorra
Mapa