Serveis

Actualment l’activitat del club, com ja sabeu, està centrada en esports com el tenins, el pàdel i recentment, també amb el futbol. Unes activitats que estan especialment centrades en nens i joves de 5 a 16 anys.

Les escoles esportives de tennis, pàdel i futbol

Amb anys d’experiència i molt camí per recórrer, trobem les escoles de tennis i pàdel, i des del mes de setembre de 2021, l'escola de futbol de Princiesport. Totes elles, ofereixen classes de dilluns a divendres, amb un pla d'entrenament divers i complet perquè més enllà de practicar esport, els infants gaudixin i es diverteixin com mai en el nostre club.

Les escoles de genis: anglès, natura, teatre i ball

Una de les grans apostes del projecte infantil de Princiesport són, sens dubte, les escoles de genis. En aquests espais, els nens i joves aprendran  tota mena d'activitats lúdiques i educatives perquè desenvolupin les seves capacitats físiques, cognitives, i socials, amb les classes d'anglès, natura, ball i teatre.

Tornejos i competicions infantils:

Amb la intenció de portar l’experiència del tennis i el pàdel més enllà oferim als petits jugadors l’oportunitat de practicar el seu aprenentatge en els diferents tornejos i competicions que organitzem des del Club.
Competicions pròpies com el circuit Minitennis o participació en altres tornejos com el Circuit Bronze de la Federació Catalana de Tennis.
Un llistat de competicions que només farà que créixer i que oferirà als nostres clients infinites possibilitats per posar en pràctica el que han après i, també, gaudir amb els amics l'afició del tennis, el pàdel i el futbol.

Campus infantils:

Durant les vacances escolars s’aturen les escoles però no la nostra feina!
Cada festivitat en el calendari escolar és una oportunitat per oferir un espai on els més petits s’ho passin bé i coneguin a nous amics per compartir les vacances.
Campus adaptats a cada festivitat i a les característiques d’aquesta. Oferim diferents opcions perquè tothom hi pugui participar tenint en compte les necessitats i desitjos per passar les vacances.

  • DIRECCIÓ
  • Av. Enclar, núm. 105
  • Santa coloma - Andorra la Vella
  • Principat d’Andorra
Mapa