Serveis

Actualment l’activitat del Club, com ja sabeu, està centrada en els esports de raqueta. Gran part de l’activitat dels esports de raqueta està centrada en els petits.

Les escoles infantils de tennis i pàdel:

Amb anys d’experiència i molt camí per recórrer trobem les escoles de tennis i pàdel on els nens de des dels 4 anys en el tennis, i els 5 en el pàdel, aprenen i gaudeixen dels esports de raqueta i dels amics de l’escola.

Molt més està per arribar:

Això només és el principi! Estem treballant de valent per oferir una àmplia selecció d’activitats i serveis per als més petits de la casa. Estigueu connectats, aviat tindreu més informació!

Tornejos i competicions infantils:

Amb la intenció de portar l’experiència del tennis i el pàdel més enllà oferim als petits jugadors l’oportunitat de practicar el seu aprenentatge en els diferents tornejos i competicions que organitzem des del Club.
Competicions pròpies com el Circuit Minitennis o participació en altres tornejos com el Circuit Bronze de la Federació Catalana de Tennis.
Un llistat de competicions que només farà que créixer i que oferirà als nostres clients infinites possibilitats per posar en pràctica el que han après i, també, gaudir amb els amics de l’amor al tennis i al pàdel.

Campus infantils:

Durant les vacances escolars s’aturen les escoles però no la nostra feina!
Cada festivitat en el calendari escolar és una oportunitat per oferir un espai on els més petits s’ho passin bé i coneguin a nous amics per compartir les vacances.
Campus adaptats a cada festivitat i a les característiques d’aquesta. Oferim diferents opcions perquè tothom hi pugui participar tenint en compte les necessitats i desitjos per passar les vacances.

  • DIRECCIÓ
  • Av. Enclar, núm. 105
  • Santa coloma - Andorra la Vella
  • Principat d’Andorra
Mapa