Escola infantil

Filosofia de les escoles infantils de tennis i pàdel

Tot amant de l’esport ho té clar, és molt important que els nostres fills interioritzin els valors positius de la pràctica esportiva des de ben petits, ja que els acompanyaran tota la vida i els ajudaran a gestionar diferents aspectes de la seva rutina.

A les nostres escoles ho tenim clar, cada lliçó és una oportunitat per transmetre els valors de l’esforç i la constància entorn del món de l'esport per a millorar com a persones.

01

Fomentar el treball en equip

Aprendre que no estàs sol i els teus companys són els teus millors aliats.

02

Innovar dintre i fora del camp

Som fidels al nostre lema: Una nova forma d’entendre l’esport. Donem un pas endavant en l’educació buscant les últimes tecnologies i tècniques educatives per ensenyar tennis i pàdel.

03

Respecte i companyerisme

Un valor bàsic i molt important tant en els entrenaments com en la competició. Una competició sana i orientada a promoure la unitat de l’equip.

04

Mantenir la qualitat i la professionalitat del nostre servei

Un equip d’entrenadors que, més enllà de viure el tennis com una feina, el viuen com una passió. Això es nota, tant en la qualitat del producte que oferim com en la professionalitat que demostren els nostres entrenadors.

05

Més que companys, amics

Crear un equip unit d’entrenadors i alumnes que, més enllà de la professionalitat i l’exigència que un entrenament de qualitat requereix, són amics dintre i fora de les pistes.

06

Entrega i disciplina

Ensenyem als nostres alumnes a donar-ho tot dins i fora de la pista. No només per guanyar, també per transmetre els valors de la constància i l’esforç en tot allò que fem.

07

Responsabilitat i compromís

Transmetem als petits els valors de la responsabilitat i el compromís cap a l’equip, els companys, la competició i la pràctica esportiva.

08

Un entorn de joc i aprenentatge

La professionalitat es nota en cada entrenament, però més enllà d’oferir classes avorrides i estàtiques, busquem que els petits aprenguin jugant i passant-s’ho bé.

09

Esperit de superació, sacrifici i esforç

Transmetre la importància de l’esforç per aconseguir millorar en tot allò que fem, així com el valor del sacrifici per aconseguir els resultats que ens aproparan als nostres objectius.

10

Ànim competitiu

Aprendre el valor de la competició sana i dintre dels paràmetres del joc just. Aprendre a guanyar, però també a perdre, així com aguantar la pressió que comporta qualsevol classe de competició.

Programa formatiu Escola de tennis

TENNIS GALAXY - Nens i nenes de 4 a 12 anys

Per als més petits de la casa l’escola basa el seu sistema educatiu en el TENNIS GALAXY, programa de la Federació Francesa de Tennis (FFT).

Aquest programa està basat en una fórmula lúdica per reforçar, progressar i aprendre de manera pedagògica i divertida. A més, el programa està ideat de tal manera que permet als pares saber en tot moment quin és el nivell dels seus fills i quins objectius han assolit en el curs.

 


Dintre del Tennis Galaxy trobem diferents nivells:

 • Pre-mini tennis - Nivell blanc: 4 - 5 anys.
 • Mini tennis - Nivell violeta: 6 - 7 anys.
 • Galaxy tennis base - Nivells vermell, taronja i verd: 7 - 12 anys.

 

INICIACIÓ I PERFECCIONAMENT- Joves de 12 fins a 18 anys

INICIACIÓ:

 • Curs de tècnica bàsica del tennis.
 • S’ensenyen els cops i moviments necessaris perquè el jugador s’iniciï al tennis amb un bon maneig i ús de la raqueta, sabent com desplaçar-se per la pista.
 • Aprofitant la major capacitat psicomotora dels nens per donar continuïtat a la formació i aprofundir en el coneixement del tennis.

PERFECCIONAMENT:

 • Nivell ideal per aquells que busquen millorar la tècnica i augmentar el rendiment en el joc.
 • Entrenaments orientats a aconseguir una millor comprensió del joc, entenent els aspectes tècnics i tàctics d’aquesta disciplina esportiva.
 • L'alumne ha d’assolir diferents etapes formatives que el faran evolucionar en el coneixement i la pràctica de l’esport gaudint d’una millor mecànica i coneixement del joc.

 

COMPETICIÓ Joves de 10 a 18 anys.

Per accedir a aquest nivell cal que tot aspirant passi una prova amb l’equip tècnic del Club. Aquest nivell té com a objectiu millorar tots els aspectes necessaris dels jugadors per aconseguir un alt rendiment en la competició esportiva.

Entrenament personalitzat als diferents jugadors per aconseguir assolir els aspectes tècnics, tàctics, mentals i físics necessaris per competir a diferents nivells.

Es fomenta la participació en tornejos per viure de primera mà la competició esportiva. Si vols que el teu fill aprengui a jugar a tennis vine a veure’ns i t’informarem de tot el que us podem oferir.

Programa formatiu Escola de tennis

Seguim un model pedagògic propi, amb un seguit de formacions organitzades segons l’itinerari de l’alumne per tal de crear jugadors de pàdel que respectin les normes, els companys i els adversaris i assoleixin els objectius per dominar el pàdel i gaudir-ne al màxim.

El programa formatiu s’organitza en diferents nivells amb uns objectius ben delimitats que els alumnes han d’anar assolint. Paral·lelament, s’informarà els pares de l’evolució de l’alumne en cada etapa del programa amb informes trimestrals.

 

GRUP MINIPÀDEL Nens i nenes de 5 a 8 anys.

 • Iniciació al pàdel mitjançant circuits de psicomotricitat i cops de pàdel on els nens aprenent i es familiaritzen amb l’activitat.
 • Classes orientades a introduir als petits en el pàdel mentre que desenvolupen les habilitats motrius, fent un treball global d’educació física i ensenyant els fonaments bàsics del pàdel.
 • L’equipació per als alumnes d’aquest nivell és especial per aconseguir un millor equilibri i coordinació amb la pala.

 

 

GRUP INICIACIÓ Nens i nenes de 8 a 12 anys.

 • Nivell que tracta des de la iniciació fins al perfeccionament dels cops bàsics, passant per la introducció a cops més específics, així com iniciació i perfeccionament de la defensa. Per aquells que es vulguin orientar al món de la competició també s’ofereixen classes introductòries.
 • L’equipació dels alumnes segueix sent especial per aquest nivell i juguen sense parets.
 • Se’ls ensenyen elements bàsics del joc del pàdel com a contar punts, a jugar en sets, a dominar el tie-break i practicar els diferents cops del pàdel.

 

 

GRUP INICIACIÓ II Joves de 12 a 15 anys.

 • Ensenyament de conceptes que van des de la iniciació al pàdel fins al perfeccionament del joc, millorant la tàctica i estratègia i potenciant la competició interna.
 • L’objectiu és establir les bases dels moviments més dinàmics i interactius del pàdel i del joc en parella. Es comença a treballar els girs, les sortides de paret, els moviments en parella i s’introdueixen nous cops no vistos encara com, per exemple, el globus.

 

 

GRUP DE JOVES Joves entre 15 i 18 anys.

 • Grup on també s’ensenyarà des d’iniciació fins a perfeccionament al pàdel, buscant millorar la tàctica i l’estratègia en partit.
 • DIRECCIÓ
 • Av. Enclar, núm. 105
 • Santa coloma - Andorra la Vella
 • Principat d’Andorra
Mapa