Activitats infantils

Aniversaris

Volem compartir amb tu els moments especials i les celebracions de la teva vida i els aniversaris en són de molt importants!
Demana’ns informació de les possibilitats que t’oferim per celebrar amb nosaltres el teu aniversari, on esport, amics i diversió, s’ajuntaran per fer del teu aniversari una jornada súper especial.    


Activitats

L’esport és important per a tots els membres de la família, és per això que no ens oblidem dels reis de la casa a l’hora de preparar activitats per a tots els membres de la família.
És important transmetre els valors de l’esport des de ben petits. Amb aquesta intenció, a banda de les activitats de raqueta, desenvoluparem una agenda d’activitats multi esportives per nens i nenes.
I anant més enllà, les activitats infantils no es quedaran en la pràctica esportiva, ja que també oferirem un seguit d’activitats lúdiques i educatives per què els més petits estiguin feliços de passar cada minut lliure al nostre Club. 


Classes infantils

Les activitats dirigides no estan limitades als adults. A Princiesport volem oferir activitats per a tots els membres de la família i els nens en són una part.
Classes de diferents disciplines esportives adaptades als més petits perquè facin esport amb amics mentre s’ho passen bé.
    
Estigues atent a les novetats o demana informació a la recepció per a més informació sobre les classes dirigides infantils que oferirem al Club.

  • DIRECCIÓ
  • Av. Enclar, núm. 105
  • Santa coloma - Andorra la Vella
  • Principat d’Andorra
Mapa