Activitats infantils

Aniversaris

Volem compartir amb tu els moments especials i les celebracions de la teva vida i els aniversaris en són de molt importants!
Demana’ns informació de les possibilitats que t’oferim per celebrar amb nosaltres el teu aniversari, on esport, amics i diversió, s’ajuntaran per fer del teu aniversari una jornada súper especial.    


Activitats

L’esport és important per a tots els membres de la família, és per això que no ens oblidem dels reis de la casa a l’hora de preparar activitats per a tots els membres de la família.
És important transmetre els valors de l’esport des de ben petits. Amb aquesta intenció, a banda de les activitats de raqueta, desenvoluparem una agenda d’activitats multi esportives per nens i nenes.
I anant més enllà, les activitats infantils no es quedaran en la pràctica esportiva, ja que també oferirem un seguit d’activitats lúdiques i educatives per què els més petits estiguin feliços de passar cada minut lliure al nostre Club.

Descobreix el nou calendari d'activitats infantils. 


Classes infantils

Les activitats dirigides no estan limitades als adults. A Princiesport volem oferir activitats per a tots els membres de la família i els nens en són una part.
Classes de diferents disciplines esportives adaptades als més petits perquè facin esport amb amics mentre s’ho passen bé.
    
Estigues atent a les novetats o demana informació a la recepció per a més informació sobre les classes dirigides infantils que oferirem al Club.

  • DIRECCIÓ
  • Av. Enclar, núm. 105
  • Santa coloma - Andorra la Vella
  • Principat d’Andorra
Mapa