Classes dirigides

classes dirigides

Entrenar amb companyia és molt més agradable! Apunta't a les nostres classes dirigides per assolir els teus objectius mentre t'ho passes bé amb els teus companys. A més, si ets soci, pots apuntar-te a les activitats dirigides des de la nostra app o des de la nostra pàgina web.

Gaudiràs de més de 80 hores de classes dirigides amb una gran varietat d'activitats, disponibles des de les 6:20 del matí fins a les 20:30. A més, si desitges reservar una classe dirigida específica o realitzar una activitat en un dia i hora concrets, pots contactar amb nosaltres per correu electrònic a fitness@princiesport.net i estudiarem la teva proposta. És important destacar que totes les nostres activitats es duen a terme respectant estrictament les normes d'higiene i seguretat per garantir la salut i el benestar de tots els nostres clients.

Aquí trobareu tota la informació sobre les nostres classes dirigides al club, amb una graella d'activitats innovadora que superarà les teves expectatives. Pots accedir a la graella aquí.


Classe força
Classe força
Cycling
Cycling
Musculació
Musculació
Yoga
Yoga
Cardio - Ball
Cardio - Ball
Entrenament funcional
Entrenament funcional
Pilates
Pilates
  • DIRECCIÓ
  • Av. Enclar, núm. 105
  • Santa coloma - Andorra la Vella
  • Principat d’Andorra
Mapa