Classes dirigides

classes dirigides

 

Entrenar amb companyia és molt més agradable! Apunta’t a les nostres classes dirigides per assolir els teus objectius mentre t’ho passes bé amb els teus companys.

Més de 40 hores de classes dirigides amb una gran varietat d'activitats. Classes a partir de les 8.00 hores del matí fins a les 21.15 hores. Tanmateix, si vols reservar una classe dirigida o t'agradaria fer una activitat en un dia i hora concreta, escriu-nos un correu electrònic a fitness@princiesport.net i estudiarem la teva proposta. A més, has de saber que totes les activitats que oferim sempre es duen a terme respectant les normes d'higiene i seguretat per garantir la salut i el benestar de tots els nostres clients. 

Aquí trobareu tota la informació de les classes dirigides que oferim al club , amb una graella d’activitats innovadora que satisfarà totes les vostres expectatives. Ara, d'acord amb les recomanacions sanitàries i de seguretat facilitades per Govern per frenar els contagis de COVID-19, l'aforament de les activitats dirigides es redueix a 4 persones, a excepció de les sessions de Group Cycling. No obstant això, et seguirem oferint la mateixa varietat de classes dirigides però, en aquesta ocasió, seran més personalitzades. Pots consultar la graella aquí.

Responsive


Entrenament funcional
Entrenament funcional
Meditació
Meditació
Classe força
Classe força
Cardio - Ball
Cardio - Ball
Yoga
Yoga
Musculació
Musculació
Cycling
Cycling
Pilates
Pilates
  • DIRECCIÓ
  • Av. Enclar, núm. 105
  • Santa coloma - Andorra la Vella
  • Principat d’Andorra
Mapa