Princinews

PRINCIKIDS, un món ple de màgia

I si et diem que els nens i nenes de 5 a 16 anys tenen un club amb tota mena d'activitats infantils? Sí, a Princiesport! A partir d'aquest estiu, comença el més nou i complet projecte infantil del club. Descarrega't el programa de PRINCIKIDS.

Per a més informació, vine a veure'ns al club, truca'ns al 650834 o envia'ns un e-mail a vendes@princiesport.net

 

Aquestes són totes les activitats de Princikids!

 
ACTIVITATS DIRIGIDES

Ja tenim el nou programa d'activitats dirigides per a infants. Tots els socis de 5 a 16 anys podran participar en la creació d'horts urbans, desenvolupar la seva creativitat en tallers de manualitats, ser els millors cuiners amb Masterchef, practicar diferents esports col·lectius i també aprendre de la cultura audiovisual amb les nostres sessions de cinema. A més, aquest estiu estrenem l'Aqua parc per als socis i incrits als campus d'estiu!

ESCOLES ESPORTIVES

A més de ser un club de referència en pàdel i tennis, ara, també aspirem a ser-ho EN FUTBOL. Per primer cop, els infants que vinguin al club podran escollir aquesta activitat extraescolar, a més de les ja consolidades escoles de raqueta.

ESCOLA DE GENIS

Sens dubte, una de les novetats més destacades del món Princikids. A partir del setembre, des del club oferirem un programa d'activitats de dilluns a divendres, d'allò més complet, amb classes d'anglès, sortides a la muntanya, activitats de ball a Princidance i teatre. Tot en un mateix espai: al club!

CAMPUS MULTIESPORTIUS

Fins a 6 campus multiesportius a l'any: Carnaval, Setmana Santa, Pentecosta, estiu, Halloween i Nadal. Els coneixes?
A més, a partir del 28 de juny i fins al 4 de setembre, oferirem 10 setmanes de campus d'estiu, on podràs escollir entre 4 modalitats d'activitats: multiesportives amb ball, tecnificació de tennis o pàdel i la nova tecnificació freestyle 360º Extrem! Diversió 100% assegurada.

ANIVERSARIS ESPORTIUS

A Princiesport organitzem fantàstiques festes d'aniversari per als teus fills. Més de 2 hores d'activitats esportives on s'inclou berenar, pinyata, samarreta personalitzada, pastís per bufar les espelmes... Tot el necessari perquè el seu dia sigui el més especial i únic.


  • DIRECCIÓ
  • Av. Enclar, núm. 105
  • Santa coloma - Andorra la Vella
  • Principat d’Andorra
Mapa