Princinews

Princiesport presenta el nou projecte infantil Princikids

Pocs dies després d’iniciar-se el nou curs escolar, Princiesport va presentar ahir el nou projecte infantil del club, anomenat Princikids. La ponència, que es va poder seguir presencialment al club i a través de Zoom, va servir als pares per conèixer totes les novetats infantils que s’estrenaran a partir del 13 de setembre.

La presentació del projecte, va comptar amb les intervencions de Rupert Fornell, director de Princiesport; Juampi Gobbi, del departament comercial, comunicació i marketing; Mario Gil Gómez, professor d’anglès; Mireia Monné, professora de ball; Montse Galiana, professora de teatre; i Roger Curiel, professor de l’Escola de Natura.

En la seva intervenció, Rupert Fornell va explicar que el motiu que ha portat a impulsar el projecte infantil ha estat “oferir una solució de 360° als pares perquè els seus fills puguin participar en activitats extraescolars molt diverses, en un mateix espai”. Un projecte, que a més de facilitar la logística diària als pares, amb serveis com el de recollida als col·legis Janer, Escola Francesa i Andorrana de Santa Coloma, es tracta d’una mostra més que el club segueix treballant i avançant per convertir-se en el club familiar i social de referència al país.

Des del club, es va fer un repàs també del pla formatiu de cadascuna de les escoles infantils de Princikids, fent menció de les escoles de raqueta i del nou equip que formarà part de l’escola infantil de pàdel. En aquest sentit, cadascun dels professors assistents va explicar el pla d’estudis i la metodologia d’aprenentatge que se seguirà en les escoles de Princidance, teatre, anglès i de natura, on el més important i l’objectiu que es persegueix des del club és que els nens es diverteixin i s’eduquin en valors socials i cívics.


  • DIRECCIÓ
  • Av. Enclar, núm. 105
  • Santa coloma - Andorra la Vella
  • Principat d’Andorra
Mapa