Princinews

Mauri Gutiérrez, entrenador de pàdel d'elit, serà l'invitat especial de Princiesport per Carnaval

Amb una trajectòria professional de 23 anys, dedicada a una de les seves grans passions, el pàdel, Mauri Gutiérrez serà l'invitat especial de Princiesport, del 16 al 19 de febrer, per ser durant uns dies, instructor del Campus de Tecnificació i dels clínics d'adults de Carnaval. 

De la seva carrera com a entrenador i instructor de pàdel, destaca la seva experiència en diferents clubs esportius de l'Argentina i d'Espanya, on hi ha contribuït potenciant el creixement del pàdel en les escoles infantils i d'adults, impartint classes i col·laborant en l'organització de diferents competicions. 

Entrenador i oncle del jugador de pàdel professional, Cristian Gutiérrez

Per altra banda, al marge de la seva carrera com a instructor a nivell de clubs esportius, de Gutiérrez cal remarcar la seva relació amb el pàdel d'elit, principalment perquè és l'oncle i entrenador ocasional del tri campió del món de pàdel, Cristian Gutiérrez Albizu.

En definitiva, tot un luxe comptar durant 4 dies amb l'experiència de Mauri Gutiérrez, a les pistes de pàdel Princiesport.

Vols participar en les seves classes? Vine a la recepció del club i podràs escollir entre formalitzar la inscripció per al Campus de Carnaval o als clínics d'adults. 


  • DIRECCIÓ
  • Av. Enclar, núm. 105
  • Santa coloma - Andorra la Vella
  • Principat d’Andorra
Mapa