Princinews

Apuntar-se al gimnàs a l'estiu SÍ és una bona idea

L’estiu ja ha arribat a Andorra i a Princiesport, i juntament amb ell, el sol i la calor. Un moment on és possible que certes rutines i plans t’allunyin del teu club esportiu. No obstant això, aquesta és una estació perfecta per continuar amb la teva pràctica esportiva, ja que t’acompanyarà el bon temps i més hores de sol. La combinació perfecta per animar-te a fer esport.

Ja saps quins són els principals avantatges d’apuntar-te a Princiesport durant l’estiu? T’ho expliquem a continuació.

 

Més tranquil·litat per completar les teves rutines.

Si ets de les persones que els hi encanten les rutines al gimnàs, l’estiu és, sens dubte, una de les millors èpoques de l’any per entrenar. No només tindràs molta més disponibilitat per utilitzar els equipaments del club, sinó que a més, tindràs un tracte més proper i personalitzat amb els tècnics de sala. A més, si en el teu cas no estàs molt habituat en venir al gimnàs, t’anirà molt bé tenir un professional que tingui més temps per a tu, que t’assessori i que t’ajudi en el teu entrenament.

 
Adeu a la calor

Com sabràs, un dels principals inconvenients de fer esport a l’aire lliure a l’estiu són les altes temperatures, sent les hores entre les 13 h i les 16 h les menys recomanades perquè és quan són més elevades. D’aquesta manera, venir a un club esportiu com Princiesport, és una bona opció si el que vols és mantenir-te en forma i fer-ho amb aire condicionat.

 

Activitats exclusives de l’estiu

Un dels motius principals per venir al club durant l’estiu és, sens dubte, per practicar activitats dirigides exclusives d’aquesta època de l’any. A més de participar en classes amb grups més reduïts, coneixeràs algunes activitats que es practiquen a l’aire lliure, de forma exclusiva, durant els mesos estivals. Algunes de les més interessants, per exemple, és el Cross Training i el Bootcamp.

 

Acceleraràs el metabolisme i alliberaràs més endorfines

Es tracta de dos conceptes que estan estretament relacionats. Per una banda, entrenant a Princiesport faràs que el teu cos necessiti més aigua, de manera que s’augmentarà la taxa metabòlica i, en conseqüència, s’eliminarà toxines que el teu cos no necessita. A més, amb l’activitat física et sentiràs més positiu/va.


  • DIRECCIÓ
  • Av. Enclar, núm. 105
  • Santa coloma - Andorra la Vella
  • Principat d’Andorra
Mapa