Princinews

Princiesport arriba als 500 abonats!

El nou club multiesportiu i familiar d’Andorra ha iniciat la seva marxa de la millor manera possible, assolint la xifra de 500 socis en 15 dies i realitzant 40 nous abonats diaris. Sens dubte, un ritme de creixement molt positiu per convertir-se en una referència al Principat. Així mateix, cal esmentar que del total d’abonats que registra el club, el 57% d’ells són homes i el 43% són dones, posant de manifest que el club aposta de forma clara per activitats esportives molt diverses, on el públic infantil també té una gran presència.

El club estrena una gran varietat d'activitats per a grans i petits

Amb l’estrena de les noves instal·lacions aquest mes de setembre, els abonats de Princiesport han gaudit dels nous equipaments com el gimnàs, d’on destaquen unes màquines de fitness de pròxima generació. A més, el club ofereix un ampli ventall d’activitats dirigides -de dilluns a diumenge- amb més de 80 hores de classes setmanals, on els socis poden assistir a classes úniques a Andorra com HBX Boxing o Pilates Reformer 6, exclusives de Princiesport.

Tanmateix, la comunitat infantil del club compta també amb un programa multiactivitat específic per a ells, que actualment està tenint una gran acceptació. Una bona prova d’això és que, fins a un 50% dels pares que visiten el club cada dia, inscriuen els seus fills al programa infantil multiactivitat de Princiesport.

Creix l'escola de raqueta i es garanteixen al màxim les mesures d'higiene i seguretat

Pel que fa a la secció de tennis i pàdel, els esports de raqueta es consoliden com un dels pilars fonamentals del nou projecte. En aquest sentit, des de l’obertura del període d’inscripció de les escoles de tennis i pàdel -el passat 2 de setembre- , el nombre de participants en l’escola de raqueta ha crescut un 25 % en comparació amb el mateix període de l’any passat. A més, el club ha estrenat aquesta setmana un programa d’activitats específic per a nens i joves que, juntament amb l’escola de raqueta infantil, sumen actualment més de 130 inscrits.

Amb tot, per tal de preservar la salut de totes les persones que visiten el club, Princiesport ha limitat l’aforament del gimnàs i de les classes dirigides. A les activitats infantils, com no podia ser d’una altra manera, també s’han pres mesures perquè els nens i joves que hi participin es diverteixin de forma segura, proposant una distribució en grups de 4 a 6 persones, garantint així les distàncies de seguretat recomanades i millorant la qualitat del servei.

El Princicamp tanca l’edició del 2020 amb més de 200 inscripcions

Una altra de les notícies més destacades i positives del club ha sigut l’èxit de participació que ha obtingut el campus infantil, conegut també com a Princicamp. Així, en l’edició d’aquest any i malgrat la situació global que provocat la COVID-19, Princiesport ha comptabilitzat a més de 200 nens inscrits al campus d’estiu, des del juliol fins a la primera setmana de setembre.


  • DIRECCIÓ
  • Av. Enclar, núm. 105
  • Santa coloma - Andorra la Vella
  • Principat d’Andorra
Mapa