Gimnàs

Espai de força

Dins del nostre centre esportiu, reconeixem la importància de disposar d'un espai dedicat a l'entrenament de força, on els nostres clients puguin reforçar i tonificar tots els grups musculars.

Comptem amb una zona de força totalment equipada amb una àmplia varietat de màquines d'última generació de Technogym, dissenyades pensant en la comoditat i eficàcia dels nostres clients. Des de màquines per a cames i glutis fins a equips per treballar els braços, espatlles i esquena, tenim tot el que necessites per a un entrenament complet i efectiu.

El nostre equip de professionals estarà sempre disponible per assessorar-te i ajudar-te a dissenyar un programa d'entrenament personalitzat, adaptat als teus objectius i necessitats específiques.

A més, per complementar la teva rutina d'exercicis, també oferim una àmplia gamma de material d'entrenament, com peses lliures, kettlebells, bandes de resistència i molt més. Tot això pensat perquè puguis variar els teus entrenaments i obtenir els millors resultats.

En el nostre compromís per oferir la millor experiència esportiva, ens esforcem per mantenir un ambient motivador i segur, on puguis aconseguir els teus objectius de manera efectiva i gaudir al màxim de la teva experiència al nostre centre.

Uneix-te a nosaltres i descobreix com podem ajudar-te a assolir els teus objectius de fitness de la manera més eficient i divertida possible!

Uneix-te a nosaltres i descobreix com podem ajudar-te a assolir els teus objectius de fitness de la manera més eficient i divertida possible!

  • DIRECCIÓ
  • Av. Enclar, núm. 105
  • Santa coloma - Andorra la Vella
  • Principat d’Andorra
Mapa